“二维码”英文可译为2-D barcodes (two-dimensional barcodes的缩写) 或QR Code。 其中barcode指条形码,QR是Quick Response的缩写,即快速反应。你有随手扫二维码的习惯吗?


  短语


  二维码扫描 ThinkChange ; ScanLife ; QuickMark ; qr code Scan


  二维码解码 ihatetheqrcode


  超级二维码 Power QR Code Generator


  双语例句


  扫描二维码,获取这个应用。

  Scan QR code to get the app!


  你也可以通过二维码与他人共享你的联系人信息。

  You can also share your contact information with other through QR codes.


  所有在联系簿中储存的信息都会被储存在二维码中,它会出现在屏幕上待君扫描。

  All information stored in the contact will be stored in the QR code and displayedon the screen to be scanned.


没有登录不能评论
头像 带头大哥
很好
2016-10-19 16:49:27